14 dagen bedenktijd | gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf €50,- | hulp nodig? bel 040-7858899 (ma t/m vr tussen 09:00 en 17:00) of klik rechtsonder op het chatsymbool

Partytime Vintage

Nieuw bij Partytime: ruil de kleding die je kids niet langer dragen in voor shoptegoed!
Ook bij jouw kids hangen er vast items in de kast die amper gedragen zijn of waar zelfs de kaartjes nog aanhangen en die ze nu niet meer aan kunnen. Zonde! Stuur deze items (vanaf maat 92) naar ons op of breng ze naar ons magazijn, ontvang er shoptegoed voor en koop er leuke vintage of nieuwe kleding voor terug!

Partytime Vintage is een initiatief van Kinderkleding Partytime om duurzamer om te gaan met reeds geproduceerde kleding. Vintage staat daarbij voor tweedehands. We willen mensen graag de kans bieden hun overtollige kinderkleding op een duurzame manier te behandelen.
Dit kun je bij ons doen door de kleding aan te bieden in ruil voor shoptegoed van Kinderkleding Partytime.

Vervolgens zorgen wij er voor dat de ingeruilde items verkoop klaar worden gemaakt, gefotografeerd en vervolgens aangeboden in de sectie 'Partytime Vintage' op onze website of bij ons op locatie. Om geregeld een nieuw aanbod te hebben, zullen we de items die na een tijdje niet verkocht zijn, doneren aan een goed doel. Zo weet je zeker dat de door jou ingeleverde items een tweede leven zullen krijgen.

Omdat wij vinden dat iedereen een steentje kan bijdragen aan een betere wereld steken wij graag onze tijd en energie in dit project. De opbrengst van Partytime Vintage vloeit dan ook weer direct terug in het project om dit, waar mogelijk, uit te breiden en verder vorm te geven.

Lees eerst de volledige voorwaarden door, zodat je weet wat we allemaal accepteren. 
Klik hier voor de volledige voorwaarden.

[nerdy-form:12941]