14 dagen bedenktijd | gratis verzending binnen Nederland en België bij besteding vanaf €50,- | hulp nodig? bel +31 (0)40-7858899 (ma t/m vr tussen 09:00 en 17:00) of klik rechtsonder op het chatsymbool

Verzenden & retourneren

Verzending
Nederland
Gratis bij bestellingen vanaf €50. Bij bestellingen onder de €50 zijn de verzendkosten €4,95.

België

Gratis bij bestellingen vanaf €50. Bij bestellingen onder de €50 zijn de verzendkosten €4,95.

Duitsland
Gratis bij bestellingen vanaf €75. Bij bestellingen onder de €75 zijn de verzendkosten €9,95.

Overige bestemmingen binnen de EU
De verzendkosten zijn €24,95.
 
Bestemmingen buiten de EU
Voor verzendingen buiten de EU kunnen wij samen met jou naar de beste verzendopties kijken. Stuur een e-mail naar info@kinderkledingpartytime.nl en dan bekijken we wat het beste past bij jouw situatie.

Bezorging

Je bestelling wordt verzonden met GLS. Wanneer de bestelling is verzonden ontvang je een mail van GLS met daarin jouw Track en Trace code.

Afhalen
Je kunt er ook voor kiezen je bestelling bij ons op locatie af te halen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Je ontvangt een email zodra je bestelling klaar ligt voor afhaling. Dit is doorgaans binnen 24 uur.
Het afhaaladres is De Run 5125c te Veldhoven.
Je kunt je bestelling dan binnen twee weken afhalen. Is je bestelling niet binnen twee weken afgehaald, zullen we het aankoopbedrag terug storten en de artikelen weer in onze voorraad opnemen.
 
Heb je vragen over de bestelling? Neem dan gerust contact met ons op: 
Telefoon: +31 (0) 40 785 88 99
Live chat: klik rechts onderin de pagina op de chat knop (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)
 
Retourneren

Natuurlijk kan het voorkomen dat een item niet past of anderszins niet goed is. Dat is geen probleem bij Kinderkleding Partytime. Je kunt je retouren tot 14 dagen na ontvangst van je order aanmelden. Zorg er dan voor dat, na goedkeuring van je aanvraag, de items binnen 14 dagen aan ons geretourneerd zijn.

 

Hoe kan ik mijn artikelen retourneren?
Meld je retour aan via onze online retourprocedure. Klik hier om de retouraanvraag te starten.

Retouren die niet volgens bovenstaande procedure zijn aangemeld kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

De verrassingsboxen kunnen alleen compleet, met alle artikelen per box zoals geleverd, geruild of geretourneerd worden.

Enige aanspraak op een kortingsactie vervalt indien je artikelen uit een bestelling retourneert en het totaalbedrag daarmee uitkomt onder het drempelbedrag van de betreffende aktie. Dit zal verrekend worden met de geretourneerde artikelen.

Wanneer het bestelbedrag na retouren onder het drempelbedrag voor gratis verzending uitkomt, zijn wij helaas genoodzaakt de verzendkosten in mindering te brengen op het te restitueren bedrag.

 

In het geval er bij een actie gratis artikelen zijn toe gestuurd, dienen deze ook te worden geretourneerd bij een retourzending. Indien deze artikelen niet door je worden mee gestuurd, zullen deze alsnog in rekening worden gebracht of worden verrekend met de terugbetaling van je retourzending.

 

Retourvoorwaarden
Kinderkleding Partytime behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn verstuurd, of artikelen die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de staat van de kleding of aangehechte prijskaartjes.
Zodra we jouw retour in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Je ontvangt het aankoopbedrag doorgaans binnen 2 werkdagen, doch uiterlijk binnen 10 werkdagen terug op dezelfde manier als waarop je de bestelling hebt betaald. Houd er rekening mee dat het terugstorten op een creditcard altijd afhankelijk is van de creditcardmaatschappij.